Image Alt

Growth Mindset

  /  Aktuality   /  Zveme vás na online konferenci Growth Mindset 2021!

Zveme vás na online konferenci Growth Mindset 2021!

Milí kolegové,

srdečně vás zveme na celodenní online konferenci Growth Mindset, která se koná v pondělí 17. května 2021.

Na konferenci budeme sdílet přemýšlení, praktické příklady a autentické zkušenosti jednotlivých učitelů a pedagogických lídrů z jejich cesty za zvyšováním pedagogických kompetencí.

Účastníci projektu Growth Mindset, ale i další hosté z ČR a ze zahraničí představí svůj pohled na formativní hodnocení jako jeden z možných nástrojů podpory dobrého učení žáků i učitelů. Nebudou chybět praktické nástroje formativního hodnocení, kterými se můžete okamžitě inspirovat.

Těšit se můžete například na prof. Annu Hogenovou, Hanu Košťálovou, Cindy Vega nebo Garfielda Gini Newmana a mnoho dalších zajímavých hostů.

Podrobnější program konference najdete ZDE >>>.

Konference je určena všem učitelům, ředitelům a ostatním pedagogickým pracovníkům, kteří přemýšlejí o posilování reálného dopadu svého učení na kvalitu vzdělávání žáků.

JIŽ ZA TÝDEN – 22. 4. – OTEVÍRÁME REGISTRACI na jednotlivé workshopy!

Těšíme se na setkání při společném vzdělávání!



Konference je realizovaná v rámci projektu Growth Mindset: Podpora růstového myšlení prostřednictvím formativního hodnocení, který je financován v rámci Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání, registrační číslo projektu: CZ.02.3.68/0.0/0.0/16_032/0008263.